onsdag 23 juni 2010

Tacka vet jag produktivitet


Ibland när jag inte har så många intressanta böcker på gång, då brukar jag roa mig med att gå in på adlibris och se om någon av mina favoritförfattare har någon bok på gång. Idag har jag haft en sådan morgon och till min glädje har jag sett att riktigt bra böcker är på gång. Till att börja med så har jag såklart funnit att en ny bok av Joyce Carol Oates är på gång med titeln LILLA HIMLAFÅGEL och alla ni som har läst den här bloggen ett tag vet att jag är ett fanatiskt fan av denna kvinnas alster och jag älskar verkligen att hon är så produktiv, visst allt är inte lika fenomenalt, men inget är riktigt dåligt däremot. Varje bok har något att ge, så till hösten så har jag denna bok att se fram emot. Sedan så fann jag att den lysande Siri Hustvedt också ska komma ut med en ny bok, en form av memoarbok med titeln DEN SKAKANDE KVINNAN: ELLER EN HISTORIA OM MINA NERVER. Så redan nu så känns bokhösten verkligen rolig och då har jag också hunnit flyttat till en större stad och har återigen tillgång till större bibliotek, för jag har infört från och med nu ett ett års KÖPSTOPP av böcker, som jag har bestämt mig för att hålla.

2 kommentarer:

  1. Ett Helt Års Köpstopp!!? Wow..! Modigt. Och duktigt :)

    Siri Hustvedt, ja.. Ännu en författare jag inte läst något av men är väldigt nyfiken och sugen på (har du någon favorit att rekommendera här också?). Hmm, jag fattar inte hur man nånsin ska hinna läsa allt man vill..!?

    SvaraRadera
  2. Ja ett helt år och jag har verkligen bestämt mig. Nu ska jag låna böcker på biblan, vilket jag till stor del faktiskt gör redan nu, så det ska inte bli något problem. Men det kliar ändå lite i fingrarna när jag såg i går att Kristian Lundberg kommit ut med en ny diktsamling.

    Siri Hustvedt är riktigt bra, jag har läst allt som kommit ut på svenska och alla böcker har varit bra, men det finns dom som verkligen sticker ut. Jag tycker du ska börja med att läsa VAD JAG ÄLSKADE eller SORGESÅNG. Men jag är mest förtjust i Vad jag älskade.

    SvaraRadera