lördag 26 juni 2010

Den här boken upptäckte jag i min bokhyllaDet här är en av dom böcker som ska säljas på loppis eller helt enkelt lämnas till röda korset, men innan dess så ska jag läsa den. Lösningen på mitt sommar dilemma är löst, jag ska läsa böcker ur mina egna bokhyllor, det blir mitt sommarprojekt.

4 kommentarer:

 1. Som sagt, tummen upp för ditt sommarprojekt! :)
  Jag borde också göra något liknande.. men råkade precis klicka hem 3-pocket-för-99-kr från Adlibris.. med ursäkten att det var ju faktiskt evigheter sen jag gjorde en beställning där.. (evigheter i det här fallet är lika med mer än 6 månader :P)

  Varför, varför, varför lockar oftast alla andra böcker mer än de man faktiskt har i bokhyllan..? Boknördens största bekymmer här i livet (tillsammans med det där andra bekymret, hur man ska hinna läsa alla böcker man vill) ;)

  Lycka till med projektet! Jag hejar på och följer dig på resan!

  SvaraRadera
 2. Jag håller verkligen med dig om att boknördens andra bekymmer i livet är just att verkligen läsa dom böcker som finns i ens egen bokhylla. För av någon anledning så hamnar många böcker i hyllan och glöms bort för roligare läsning.

  6 månader är en lång tid att inte beställt några nya böcker på :) stod i affären och blev lockad av en bok, men köpstoppet ringande i huvudet så ställde jag tillbaka boken igen, det kommer bli ett tufft år.

  Jag har faktiskt hittat en hög med böcker jag vill läsa i sommar från mitt eget hem, så än så länge så fungerar projektet :)

  SvaraRadera
 3. Allt som kan avhålla dig från att läsa Jack är jättebra tycker jag. :-)

  SvaraRadera
 4. Snowflake. jag tror nog jag kommer följa ditt råd :), för det är inte mycket med Lundell som jag tycker om, om det ens finns något. Har planerat att inga Lundell böcker följer med oss söderut.

  SvaraRadera