tisdag 8 juni 2010

Beslut har tagits


Jag har haft några riktiga tänkar dagar och vänt på allt ut och in. Men nu är det bestämt vi flyttar till Umeå i sommar, känns som att chansa var det enda alternativet. Livet blir inte alltid som det var tänkt. Jag ser verkligen fram emot att få bli umebo igen, bo i en större stad, ha ett riktigt bra bibliotek i närheten, där Jon kan få härja och jag få läsa massor av bra böcker som jag inte behöver köpa och att få ha pilgatan i samma stad. Och till nästa höst få börja studera igen. Så fördelarna övervägde nackdelarna. Man kanske måste våga chansa ibland.

4 kommentarer:

 1. Grattis till beslutet! Det är alltid skönast när man väl bestämt sig och kan sikta in sig på det nya. Jag tror och hoppas att allt kommer att ordna sig finfint för er.

  SvaraRadera
 2. Ibland måste man våga för att vinna, man kan inte gå o vantrivas i väntan på att allt skall stämma på samma gång... Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Igår när jag kom hem hade jag fått bokpaket från dig. TACK! Det ska bli roligt att läsa den. :-)

  SvaraRadera
 4. Snowflake: det är skönt just nu, för nu så är det bestämt och vi har fått lägenhet precis där vi ville och det känns som saker börjar klaffa. Men att flytta är aldrig enkelt, jag kommer verkligen sakna malmberget, och kilen där vi bor just nu, det är helt tyst där vi bor. Men Umeå är ändå mer mig.
  Vad bra att boken kom fram, och jag hoppas som sagt att du kommer tycka om den.

  MariaH. du har precis rätt, ibland måste man ta språnget och jag tror vi kommer vinna en hel del på att göra denna flytt, tack för dom snälla orden.

  SvaraRadera