onsdag 15 september 2010

Vackra bloggar

Vill börja med att tacka dom som gett mig denna utmärkelse, Lisa och Tekoppen jag skulle vilja ge er en likadan, men eftersom jag nu inte får detta så lägger jag nu upp sju bloggar som jag läser så ofta jag kan.

Snowflakes in rain: den här bloggen är så full av allting, jag blir verkligen glad när jag läser denna, som sagt en av dom mest spretiga bloggarna, men också en av dom mest underhållande.

En full bokhylla är en rikedom: jag har läst den här bloggen i några år, och allra helst sedan jag insåg att hon och jag väntade barn samtidigt. Nu följer jag den för hennes intressanta inlägg, som får mig att tänka till.

Signes blogg: den här bloggen ligger lite ner nuförtiden, därför uppmanar jag henne att fortsätta blogga, jag saknar dig och din syn på böcker som så ofta får mig att känna igen mig.

Hermia Says: det här är den blogg jag följt längst och jag tröttnar aldrig på att läsa hennes tänkvärda inlägg, där passionen för böcker verkligen lyser igenom. Det här är bokbloggande av hög kvalitet.

Looking för Mr. Goodbook: den här bloggen får mig att drömma mig bort, att längta efter mer böcker att äga och läsa, här känns böcker vackra och nödvändiga.

Samtidigt hos Helena: en av dom bloggar som alltid följer mig, alltid underhållande och som jag saknar om jag inte läst den på ett tag.

Hannah och hennes blogg: en ny blogg för mig, men som känns som den förtjänar uppmärksamhet och som jag ser fram emot att läsa mer av.

Nu till sju saker om mig själv, ingen lätt uppgift

* Jag har läst till präst, han med ungefär fyra av fem år, när min tro inte längre fanns där och i dag ångrar jag inte mitt beslut.
* Det jag förutom böcker älskar allra mest att göra är att åka slalom
* En av mina stora drömmar är att en gång bli utgiven poet, jag skriver alltså
* Jag älskar att städa, skulle önska att jag hade mer tid till den sysselsättningen, innan jag fick barn så var jag pedant av stora mått, vad jag är nu är snarare motsatsen.
* Har läst Prousts På spaning efter den tid som flytt och älskade denna serie
* Jag är uppvuxen med tjugo draghundar
* Jag har i hela tretton år färgat mitt hår svart, den normala hårfärgen vet jag inte längre hur den ser ut

Det var nog allt jag hade att komma med

10 kommentarer:

 1. Tack så hemskt mycket! Vad glad jag blir!

  SvaraRadera
 2. Tack, det var fint! Läser gärna din blogg o uppskattar djupet i den.
  Trevlig få läsa lite om dig också - ser nu ännu mer fram emot att en dag ta itu med hela Proust-sviten. För ca 15 år sedan läste jag första delen...

  SvaraRadera
 3. Men vad fint! Tack, jag blir genuint jätteglad!

  SvaraRadera
 4. Tusen tack, vilken fin kommentar Lena! Och fint sällskap har jag hamnat i också!

  SvaraRadera
 5. Spana in i min blogg, så har jag gett dig en liten award. Tjusigare kan det knappast bli!

  SvaraRadera
 6. Hermia: jag kan verkligen rekommendera att läsa Poust, jag älskade verkligen böckerna och hur dom fick mig att läsa dom. För man läser Proust sakta, det tog en hel höst för mig att ta mig igenom alla delar, men en höst jag kommer minnas. Det är som meditation.

  SvaraRadera
 7. Kul att lära känna dig lite mer :-)

  SvaraRadera
 8. Tack, snälla! Vad glad jag blir nu.

  Skriver dikt och gillar att städa, kul kombination. :-)

  SvaraRadera
 9. Hej där, tack för dina fina ord om mig och mina tankar. Mitt självförtroende är i bottenläge. Därför blir det inget skrivet. Men du vet att jag följer dig och älskar din blogg för att du är just den du är, en varm och kärleksfull människa.
  Signe

  SvaraRadera
 10. Hej Signe! jag blir ledsen när jag hör att du inte verkar må så bra, och jag vet om man inte mår bra då finns inte lusten att skriva heller. Men jag kommer vänta på att du ska börja igen, för jag saknar din blogg och dina tankar. Sköt nu om dig, jag tänker på dig och hoppas allt löser sig.

  Kramar Lena

  SvaraRadera