torsdag 9 september 2010

Så här ser du ut just nu utanför mitt fönsterJag skulle inte ha något emot att flytta ut hit till havet för gott, att jag får uppleva havet från morgonen till kvällen är en lisa för min själ. Sonen och jag spenderar hela våra dagar här ute, för maken måste ha bilen och jag älskar det, även han. Vi har hittat våra rutiner, rutiner tycks vara a och o för ett litet barn, vi plockar lingon, slänger sand i havet, tittar på havet och bara är. På kvällen tar maken honom ut till fiskelägret som ligger här bredvid och jag kan pusta ut så där lite grann. Visst kan jag längta in till staden, men just nu mår jag bara bra ( trött är jag var jag än är).
I morgon ska vi lyssna på syskonet och fira att vi faktiskt har varit gifta i hela åtta år och jag ska hämta massa reserverade böcker på biblioteket. Nu ska jag snart få lägga mig och läsa, Anne Bronte är en väldigt intressant bekantskap

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt det låter. Jag tänker mig att man verkligen kan njuta av en lantvistelse när man vet att man snart ska flytta in till storstaden!

  SvaraRadera
 2. Du gör mig galen av land- och hav-längt med dina bilder och målande beskrivningar..! :)

  Och du. Du har en award att hämta på min blogg ;)

  SvaraRadera
 3. full bokhylla: jag njuter nog extra precis som du säger för att jag vet att jag inte ska möta vintern härute, men visst har jag en avlägsen dröm om att bo så här jämt, men samtidigt vill jag verkligen bo i stan, med alla fördelar.

  Lisa: det är verkligen vackert härute, naturen är verkligen mäktig, Tack för awarden, vad roligt att du tycker om min blogg, det uppskattas.

  SvaraRadera