måndag 23 augusti 2010

I morgon drar vi hitI morgon lämnar den här familjen malmberget där vi bott dom senaste åren, det känns lite sorgligt, men mest bara bra och skönt. Börjar längta efter lite stadsliv igen, större bibliotek såklart och så bara Umeå. Men eftersom vi inte får tillgång till vår lägenhet förrän i oktober så ska vi bo ute i makens sommarstuga i en månad, den ligger helt underbart vid havet. Jag och sonen ska leka mulleliv och plaska i havet och sådant som små barn kan tänkas tycka om. Men eftersom jag inte vet hur det blir med uppkoppling och sådant just nu, så får vi se hur mycket det kommer att bli skrivit på den här bloggen den närmsta månaden. Men i oktober är jag tillbaka igen. Då ska jag ta itu med recensioner och sådant. Det som är skönt är att jag ändå hunnit läsa några böcker under denna flytt och pack period. Har precis börjat läsa HYPNOTISÖREN av Lars Kepler och måste erkänna att jag är redan så inne i boken att jag skulle vilja läsa den jämt. Ha nu en bra början på hösten alla bloggläsare.

3 kommentarer:

 1. Oj oj! Sämre kan man ju ha det i väntan på lägenhet i staden :D

  Ha det gott, lycka till med flytt(arna) och hoppas vi "hörs" snart igen!

  SvaraRadera
 2. Det ser så fint ut. N? Ha det bra var det är är! :-)

  SvaraRadera
 3. Lisa H: Ja det är faktiskt helt underbart att få bo så här vid havet och ändå ha Umeå inom räckhåll. Vi har tagit hit vår egen säng och sonens. Sonen älskar redan att vara här, plockar blåbär och lingon hela dagarna. I morgon börjar maken att jobba, så då är jag föräldraledig på heltid igen. Som tur var så funkade det med mobilt bredband här ute, så nu är jag inte helt isolerad, kan fortsätta läsa massa bloggar :)

  snowflake: Vi bor i norrmjöle, som du kanske vet ligger det ca 3 mil från Umeå, så helgerna spenderas inne i stan, har redan börjat låna och reservera böcker, så allt är som det ska :)

  SvaraRadera