tisdag 3 augusti 2010

En barnbok för migPå semestern så gjorde maken, sonen och jag en kort visit på Moderna museet, vi hann inte med utställningarna, men fiket och shopen hann vi besöka. Där köpte vi den här underbara barnboken, jag är helt hänförd över den (däremot inte sonen, men vilken bok bryr sig han nämnvärt om). Den är gjord i scanimation, en teknik som är besläktad med den i gamla tiders optiska leksaker, man har vidareutvecklat den tekniken med hjälp av avancerad datateknik. Jag älskar hela den här boken, texten värmer mitt hjärta och boken gör mig glad. Sonen får upptäcka böckernas tjusning i sin lilla takt :)

2 kommentarer:

  1. Vi har också den!! Fick den i julklapp av mina föräldrar, och jag försöker visa den för sonen då och då men liksom din är han inte imponerad. Jag tänker att allt härivärlden ändå är så konstigt i hans ögon att han inte ännu förstår hur fantastisk den här lilla boken är!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med om att världen till stor del är lite konstig för dom små, så det fantastiska i den här är nog inget som dom bryr sig om :) Har lagt upp den i vår bokhylla så att den inte ska förstöras som en del andra av våra barnböcker. Är nöjd om sonen hämtar en bok, sätter sig i knät och en sekund senare är uppe på fötterna igen, för att hämta nästa.

    SvaraRadera