torsdag 19 augusti 2010

Bara ett konstaterande


I dag slängde jag 12 kartonger med böcker på tippen, så är det med läslusten i den här staden jag lämnar. Möbler, skidor, porslin och annat gick åt som smör på flyttloppisen, men mina böcker brydde sig ingen om. Röda korset tog inte emot några böcker, inte återvinningsmarknaden heller, så det blev att slänga böckerna bland brännbart avfall.

5 kommentarer:

 1. Oj, vilken jobbig känsla det måste varit. Men skönt att rensa gissar jag!

  SvaraRadera
 2. Alltid tråkigt när böcker inte kommer till användning, men jag har gjort allt för att som skulle få nya hem. Däremot så är det fantastiskt skönt med en rensning, vi har gjort det med allt här hemma och det känns som man kan andas lite lättare.

  SvaraRadera
 3. Nämen, gud vad konstigt att inga böcker blev sålda..? Och tolv kartonger! Kan inte tro att det är sant, har du några böcker kvar nu? ;)
  Knasigt att det heller inte var några som ville ta emot kartongerna på stan?
  Grattis till rensningen iallafall :) Det är så skönt att bli av med sånt som man egentligen inte behöver/använder.

  SvaraRadera
 4. Böcker är inte stort häruppe där jag bor just nu och det hade jag på känn. Men att Kupan vägrade ta emot böcker blev jag mer förvånade över, men om ingen köper böcker så vill dom väl använda utrymmet till något annat. Jag har åtta kartonger böcker med mig till Umeå och bara en bokhylla, så det är tur att jag gjorde min rensning. Men jag har bestämt mig för att bara köpa böcker som jag verkligen vill äga i fortsättningen, inte bara köpa på mig hela tiden.

  SvaraRadera
 5. AJ. Smärtsamt. Och konstigt att det var så liten åtgång... mörka hösten närmar sig och vad *gör* folk hela vintrarna däruppe? Alla kan väl inte tycka om att åka skidor?

  SvaraRadera