onsdag 4 augusti 2010

Ett tema denna sommarJag har precis börjat läsa DEN SISTA GREKEN av Aris Fioretos, en bok jag aldrig tror jag skulle börjat läsa om jag inte fått den av en släkting, samma som gav mig EN VÄRLD FÖR JULIUS. Och samma dilemma har uppstått med denna bok, jag hänger inte riktigt med i den här, det är alldeles för massa stråk i den här boken för att min gravidhjärna ska orka arbeta upp sig till normal nivå. Nu har jag inte hunnit så långt, och vet inte om jag ska orka fortsätta läsa den, inbillar mig att det nog är bra om jag ger den en chans, men efter att fröjdat mig åt Auster en tid så är jag lite kräsen. Är det någon som läst denna bok? och kan säga om den är värd att fortsätta att läsa. Ett tema denna sommar tycks vara böcker som gör mig lite förbryllad.

5 kommentarer:

 1. Jag kan bara säja: tålamod! Boken är fantastisk, men du måste ta dej igenom de första 100 s. Sen faller allt på plats. /En utlandssvensk som läst boken två ggr o just upptäckt din fina blogg

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket, kul att du har hittat hit. Då ska jag verkligen ge boken en chans, hade faktiskt hoppas att någon skulle skriva att den verkligen var bra, så att jag inte behövde ge upp den.

  SvaraRadera
 3. Åh! Den är jättejättebra!! Hoppas du kommit vidare i läsningen!

  SvaraRadera
 4. Jag har tyvärr inte kommit vidare i boken, det känns som jag inte riktigt har det där läslugnet som jag ändå tror det krävs för att läsa den. Så den får vänta tills lite senare i höst, just nu blir det mest deckare. Håller på flyttförberedelser och tankarna är på annat håll.

  SvaraRadera
 5. Ja, plocka upp det som känns rätt just nu! Låter som en bra strategi. Lycka till i flyttstöket!

  SvaraRadera