fredag 16 juli 2010

Nu tar den här bloggen ett kort sommaruppehållDen här familjen drar på bilsemester och lämnar regn och mygg bakom oss för några veckor. Än så länge har jag inte valt ut min reselitteratur, har bara en svag känsla att jag inte kommer hinna läsa så mycket, men jag har ändå bestämt att ORAKELNATTEN av Paul Auster ska följa med, är smått kär i den där mannen just nu, är helt fast i IllUSIONERNAS BOK, och sidorna dansar förbi mina ögon. Så ha en fortsatt bra sommar, så hörs vi igen i augusti.

5 kommentarer:

 1. Ha det underbart gott! :)

  Min blogg går på brutal sparlåga för tillfället. Jag (och särbon) har precis startat semestern och att sitta framför datorn lockar inte så värst mycket.

  Vi hörs när vi hörs!

  SvaraRadera
 2. Härlig semester, hoppas jag att du har och har haft (det var ju ett tag sen du skrev det här inlägget). Ska bli spännande att se om du skriver något om Auster, han är en av mina favoriter också!

  SvaraRadera
 3. Det har varit en skön bilsemester och med en liten ett åring så hinner man med en hel del, dagarna har varit fullspäckade känns det som. Har hunnit med fotografiska museet ( som hade helt grymma utställningar), Skansen, moderna museet, Parken Zoo, Rosendal, Parken Zoo, Grafikens Hus och besök i vår snart nya stad Umeå, tog en tur ut till det helt underbara Norrbyskär. En väldigt bra semester, men det är skönt att vara hemma och bara få vara, men om några dagar så drar flyttföreberedelserna igång.

  SvaraRadera