måndag 17 maj 2010

Per Hagmans omslag är så finaFick äntligen min Per Hagman roman igår, kändes som jag väntat i evighet och det är nog sista gången jag väljer att förhandsbeställa en bok från adlibris, det känns som det skulle gå lika fort att bara beställa den när den kommit ut. Jag har hunnit läsa några recensioner av boken och det känns som att man kan välja att läsa boken på olika sätt och då blir omdömet om boken väldigt olika, jag är fortfarande helt säker på att jag kommer att älska den. Om ni vill läsa två av recensioner så finns ju SVD och DN, som tycker väldigt olika. För mig är Per Hagman just Per Hagman, än författare som följt mig i massor av år och som jag har en genuin kärlekshistoria till.

Och om ni ännu inte läst något av denna man så måste ni bara läsa hans självbiografi
ATT KOMMA HEM SKA VARA EN SCHLAGER, en av dom senaste årens bästa svenska romaner.

2 kommentarer:

  1. Eller så kunde du ha fått min! Jag har fått den där boken i brevlådan, obeställd, för minst en vecka sen. Ganska förbryllande, eftersom jag bara fått cirka fem recensionsböcker från förlag, och det har varit såna som jag önskat mig. (Per Hagman har jag aldrig läst.)
    Hoppas du tycker om den men det gör du nog. ;-)

    SvaraRadera
  2. Då hade du tur enligt mig, men du kanske inte kommer uppskatta Hagman som jag gör, efter att ha läst ett antal recensioner av boken så är inte alla så positiva, men jag inbillar mig att den kommer göra mig fullständigt nöjd, vill helt enkelt inte bli besviken :)

    SvaraRadera