torsdag 30 december 2010

Nästan två månader senare


Som jag nästan anade så skulle den här bloggen få lida av att en ny liten människa trädde in i min tillvaro, för jag har inte läst en enda bok, inte en enda rad. Jag tror aldrig jag varit så uppslukad av livet som jag är nu, om jag ska vara helt ärlig så är jag bara mamma just nu, i alla fall är det så det känns. Maken var ledig i sex veckor vilket var så skönt, för att hinna vänja sig vid allt det nya. Nu har jag varit själv med mina småttingar i några dagar och jag måste erkänna att jag övar tålamod hela dagarna, för här är det två viljor som drar åt olika håll hela tiden och jag undrar för mig själv om jag klarar detta så kan jag nog klara allt. Kanske är det därför jag tagit ett beslut under dom här veckorna som förvånat mig, men som känns helt rätt, jag blir inte bibliotikarie utan tar upp mina präststudier igen till hösten. Men som det är nu så är jag som sagt mamma, till dom mest underbara tröttande varelser, men som jag är så tacksam för. Så vad det blir av den här bloggen får jag se, kanske blir det mer om livet än om böcker just nu, jag hinner inte ens sakna dom.

8 kommentarer:

 1. Så fint du tittar ut här! Och så fint att du återupptar dina präststudier. Säger hjärtat/hjärnan.. "präst" känns nog bibliotekarieyrket otillfredsställande. Det är klart att du klarar det!

  SvaraRadera
 2. Önskar dig allt gott alltid!

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en riktigt god fortsättning – med året, barnen, livet, bloggen och studierna! Härligt när man plötsligt känner vad man vill!

  SvaraRadera
 4. Hermia: det känns med hjärtat att jag nog alltid velat bli präst, och nu känns det som det är rätt tid att våga. Bibliotikarie skulle jag nog trivas med, men det räcker helt enkelt inte. Tack för dina fina ord, dom värmer.

  Tekoppen: det vet jag :)

  Vixxtoria: Tack för dina ord, ibland öppnar livet nya vägar och allt känns mer möjligt.

  SvaraRadera
 5. Hej du!

  Ville bara titta in och höra hur du har det :-)

  SvaraRadera
 6. Ann-Sofie på OOOF bok16 februari 2011 02:30

  Hej! jag var i Tromsö före jul. Såg bibblo-stolarna och tänkte på dig!

  SvaraRadera
 7. Vixxtoria: vad roligt att du tittade in, ja allt är bra med mig, intensivt och som sagt mycket barn och lite litteratur. Men jag har tagit mig igenom årets första roman, vilket var skönt. Nu hoppas jag att det ska bli lite mer läsande när vi har börjat få den minsta att gå och lägga sig vid en dräglig tid :) Hoppas allt är bra med dig.

  Ann-Sofie: vad roligt att du tänkte på mig, visst är det ett underbart bibliotek, är helt förälskad i det, eller rättare sagt i hela staden. Vad tyckte du om Tromsö?

  SvaraRadera
 8. Ann-Sofie på OOOF bok4 mars 2011 13:31

  Jag kom med Polarlys och var inte i byn så långe, men gillade det jag såg!

  SvaraRadera