lördag 13 november 2010

Nu är jag äntligen mamma till två


underbara söner, i torsdags eftermiddag föddes den mest perfekta och underbara lilla Simon. Nu ska jag bara försöka njuta av dom två små jag har här hemma, men vem vet jag kanske hinner läsa lite emellan. Men just nu befinner jag mig i just mamma - bebis bubblan och där är jag trött men lycklig.

11 kommentarer:

 1. Grattis till bebisen! Ett barns födelse är alltid ett stort mirakel och antagligen en händelse där dikten aldrig överträffar verkligheten.

  SvaraRadera
 2. Simon, vilket fint namn! Lyckönskar dig, barnets pappa, barnet som har fått komma till världen hos just er, och storasyskonet som fått en liten att leva i relation till. Det vore kul att läsa någon bokrecension emellanåt men fokusera på dig själv och de små. Allt gott, kram Sanne

  SvaraRadera
 3. Grattis! Hoppas familjen finner sig väl tillrätta och när det finns tid du tittar ut här.

  SvaraRadera
 4. Grattis grattis!! (Här också. :-))

  SvaraRadera
 5. Varma gratulationer till dig, läsvännen
  från
  Lena K E

  som också är lycklig mamma till två pojkar

  SvaraRadera
 6. Hej, och grattis till lille Simon!Precis som Lena K E är jag också mamma till två pojkar Men mina två första var en pojke och flicka lika tätt som dina. De har mycket glädje av varandra nu osm vuxna. Det är en fantastisk tid du/ni har framför er. När jag tänker tillbaka så hade jag så mycket kraft och energi. Inget var omöjligt, lev i det!
  Kramar från en läsvän.
  Signe

  SvaraRadera
 7. Stort grattis! Så underbart att höra :)

  Ha det gott tills vi "ses" igen.
  Kram från Lisa

  SvaraRadera
 8. Många grattis till allihop inne i bubblan! :-)

  SvaraRadera
 9. Tack så mycket alla fina ord, jag håller sakta på att vänja mig vid att ha två små barn. Jag inser att man har så mycket kärlek inom sig. Men jag har också insett att man inte hinner så mycket på dagarna förutom, amma, byta blöjor och leka massor av lekar med storebror, som inte alltid vill vara just storebror :)

  Så jag har inte hunnit läsa en rad, men däremot faktiskt hunnit se en del film medans jag ammar, så det kanske blir en film blogg ett tag framöver.

  SvaraRadera
 10. Jag för min del tycker du ska blogga om tvåbarnslivet ;-)

  Stort grattis igen!

  SvaraRadera
 11. GRATTIS, en liten kille till! hälsningar från Signe

  SvaraRadera