lördag 1 oktober 2011

Idag ska jag göra något som jag knappt minns när jag gjorde senast.

Jag ska gå på bio och se den senaste filmatiseringen av JANE EYRE, jag ser fram några timmars kostymdrama av bästa sort, men mest ser jag fram emot och sjunka ned i bions mörker och glömma yttervärlden. Jag som verkligen har älskat att gå på bio har inte satt min fot i en sådan sedan barnen kom, men idag börjar jag om. Sedan har jag svårt att tro att man kan föra över denna fantastiska bok till filmduken, jag minns med en sådan skärpa hur det var att läsa denna bok första gången, det var en läsupplevelse utöver det vanliga. Så att jag inte har vågat läsa om den igen, men vem vet nu kanske jag vill göra det igen. Så denna soliga lördag så ska jag återigen bli en bio människa, det är stort.

3 kommentarer:

 1. filmen har fått jättefin recension

  SvaraRadera
 2. Hej och hallå där! Har visst missat din återinvigning av bloggen..! Så kul att få läsa dina rader igen! Varmt välkommen tillbaka :)

  Själv är jag inte så aktiv med varken bloggande eller bloggspanande nu för tiden. Men det kanske kommer.. Har startat en ny blogg med världens bästa namn (tycker i alla fall jag, som älskar te, mjölk och honung. är helt förundrad att bloggadressen/namnet inte var taget..!). Där tänkte jag försöka släppa lite på "pressen". Den är inte bunden till något speciellt ämne som min bokblogg är, hoppas det ska leda till lite anteckningar, funderingar eller i alla fall några inspirerande fina bilder.

  Men.. Återigen, så himla kul att du är tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Hej Lisa: det är lika roligt att se dina ord på min blogg :) och jag är grymt avundsjuk på namnet till din nya blogg som jag kommer att följa med intresse. Vet hur det känns när pressen blir för stor med bloggandet, då lägger jag hellre av, eller rättare sagt jag gjorde ju det. Men nu känns det faktiskt kul, väldigt mycket för att jag på snart ett år faktiskt läser. Nu gör jag ju inget annat efter jag studerar :). Så roligt att höra av dig.

  SvaraRadera